Buitengewoon Familie Kookboek van C1000 & Jumbo

Buitengewoon Familie Kookboek van C1000 & JumboVorige week zag ik een reclame van C1000 op televisie waarin het nieuwe kookboek gepromoot werd: het Buitengewoon Familie Kookboek. Gelukkig zit de C1000 nog bij mij om de hoek, met gezwinde spoed ging dus naar de C1000 om het kookboek te kopen, want zeg nu zelf 12,50 voor een kookboek met zo’n 350 pagina’s is helemaal niet duur. Ik was niet de enigste klant die het Buitengewoon Familie Kookboek in het mandje had, voor mij was er iemand met maar liefst 4 exemplaren! Voor haar kinderen vertelde ze me, het was inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en zo kookten haar kinderen ook eens voor haar. Leuk om zo’n verhaal te horen. Mijn traditie met het C1000 kookboek was om het te versturen naar Texel. José, Brutsellog-lezer en kookboekenverzamelaar, had nergens een C1000. Dit jaar wordt de traditie gebroken. Door het samengaan van de C1000 en Jumbo is Buitengewoon Familie Kookboek ook verkrijgbaar bij de Jumbo.

Buitengewoon Familie Kookboek:

Het boek is ingedeeld in Ontbijt ‘mmmm… lekker opstaan’, Lunch ‘tijd voor het twaalfuurtje’, Snacks ‘voor de borrel en na school’, Diner ‘bijzondere avondetentjes’ en Zoet ‘verrassend lekker om (uit) te delen. De recepten zijn zoals we al gewend zijn uit de eerdere C1000 kookboeken makkelijk te bereiden, je hoeft dus geen keukenwonder te zijn. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Nieuw in het kookboek zijn de getekende recepten, die op dit moment eigenlijk best hip zijn en de recepten voor de kids, zodat ook zij in de keuken aan de gang kunnen gaan. Daarnaast staan er door het boek heen handige tips en variatie ideeën.

Wat vind ik van het boek?

Zoals ik al eerder schreef moest ik dit kookboek gewoon in mijn bezit hebben, de vorige delen Buitengewoon Hollands en Werelds Koken op z’n Hollands
vond ik al erg leuk (en lekker) dus dit kon bijna niet misgaan. De recepten die in Buitengewoon Familie Kookboek zijn gevarieerd, er staat voor iedereen wel wat lekkers in. Fijn aan het kookboek is dat het twee leeslinten heeft. Het Buitengewoon Familie Kookboek is erg leuk om te geven (en om te krijgen).

Het Buitengewoon Familie Kookboek is te koop bij de C1000 en bij Jumbo Supermarkten.

Titel: Buitengewoon Familie Kookboek
Uitgever: C1000 & Jumbo Supermarkten
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789081803014
Winkelprijs: 12,50


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining