Allerhande 11/2012

Allerhande 11/2012Inmiddels al weer even bij de Albert Heijn en in de Allerhande app verkrijgbaar: het novembernummer van Allerhande. Dit nummer heeft als thema ‘alles uit de oven meegekregen’ en heeft maar liefst 50 recepten voor ovengerechten. Zo wordt er bijvoorbeeld alles gemaakt voor een pizzaparty, krijg je recepten voor ‘chique’ ovengerechten en ga je alvast aan het bakken voor Sinterklaas met de recepten uit de Sinterklaas bak special.

Wat staat er nog meer in Allerhande?

In koken tegen Jamie kookt Allerhande lezer Marcel de Aziatische vis maar dan in een totaal ander jasje. Verder vertelt Nicolaas Kleij over de omfietswijnen bij Albert Heijn. In kookles leer je hoe je de lekkerste (chocolade) pepernoten maakt en in de receptafette kookt Birgit Schuurman haar vegetarische pasta voor Jelka van Houten. Ook laat Allerhande zien wat je met varkensvlees in combinatie met een oven kan doen en krijg je leuke gourmet-ideetjes voor pakjesavond. De thuiskoks maken in dit nummer hun favoriete cheesecake en Mats maakt het familierecept: hete kip klaar. Uiteraard krijg je ook weer de stap voor stap uitleg, slimme tips en handige weetjes zodat je gerechten zeker gaan lukken.

Waar verkrijgbaar?

Ben je benieuwd ga dan langs de Albert Heijn of download Allerhande in de iPad app. Allerhande is gratis te downloaden via de Allerhande iPad app of af te halen bij een Albert Heijn bij je in de buurt. Het volgende nummer, het kerstnummer, van Allerhande is vanaf 6 december weer te verkrijgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining