KookQuiz: Macaroni en Spaghetti

In de Tip van februari 1983 staat deze heuse kookquiz. Prijzen zijn er niet te winnen, maar … ‘t is wel een leuke manier om je kennis te testen.

Wat weet je van … macaroni en spaghetti?

Macaroni en Spaghetti

[mtouchquiz id=1]


4 reacties op “KookQuiz: Macaroni en Spaghetti

  1. Zijn dit ook de antwoorden uit 1983? Want ik vraag me af of nog steeds pasta vnml als voorgerecht wordt gegeten en niet als snelle lunch. Ik las dat ook in Italie er steeds minder huishoudens nog doen aan primo en secundo bij de maaltijd …
    Vraag 3: hoezo wel dezelfde kooktijd? Mogelijk bij verse pasta, niet bij harde pasta.
    Vraag 5: echt? Deegwaar? Ik denk dan ook aan gebak en zo. Voor mij zijn het pasta’s.
    Vraag 10: een advies dat je niet meer leest in 2012. Nu is het afgieten en olie (of boter)

    Volgens mij is de kennis/omgang met pasta toch wat verder gekomen dan in NL 1983 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining