KookQuiz: Macaroni en Spaghetti

In de Tip van februari 1983 staat deze heuse kookquiz. Prijzen zijn er niet te winnen, maar … ‘t is wel een leuke manier om je kennis te testen.

Wat weet je van … macaroni en spaghetti?

Macaroni en Spaghetti

[mtouchquiz id=1]


4 reacties op “KookQuiz: Macaroni en Spaghetti

  1. Zijn dit ook de antwoorden uit 1983? Want ik vraag me af of nog steeds pasta vnml als voorgerecht wordt gegeten en niet als snelle lunch. Ik las dat ook in Italie er steeds minder huishoudens nog doen aan primo en secundo bij de maaltijd …
    Vraag 3: hoezo wel dezelfde kooktijd? Mogelijk bij verse pasta, niet bij harde pasta.
    Vraag 5: echt? Deegwaar? Ik denk dan ook aan gebak en zo. Voor mij zijn het pasta’s.
    Vraag 10: een advies dat je niet meer leest in 2012. Nu is het afgieten en olie (of boter)

    Volgens mij is de kennis/omgang met pasta toch wat verder gekomen dan in NL 1983 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining