Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time set

Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time setAl eerder heb ik geschreven over de Rosti Mepal T-Time set, deze heb ik een tijdje terug gewonnen. Ik was dan ook verrast toen er onlangs een pakketje bezorgd werd en in dit pakketje een gevulde T-Time set zat. Gevuld met Dilmah thee, bonbons en suikerklontjes. Dat wordt dus helemaal genieten. Het bijgevoegde bericht gaf al een tip om optimaal te genieten van de herfst. Die tip ga ik dan ook zo delen met je. Maar eerst wat meer over deze T-Time set van Rosti Mepal.

Rosti Mepal T-Time set

De T-Time set is het theeconcept van Rosti Mepal. Het zijn hoge en lage kubussen waarmee je thee, suiker, theelepels, koekjes of chocolaatjes mee serveert. De T-Time set bevat een vierkant dienblad, 2 hoge kubussen en 2 lage kubussen, waarvan 1 gevuld is met de zogenaamde T-squares. Deze T-Squares zijn bakjes die je kan gebruiken om je theezakje er op te laten uitlekken. De set is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: zwart, wit, violet en lime. Trendy kleuren dus! Op de foto zie je al een voorbeeld van een gevulde set. Dat ziet er toch erg feestelijk uit, leuk om cadeau te geven of om cadeau te krijgen.

Dé theetip voor deze herfst

Om je goed te verwennen na een heftige najaarsbui kan je wel een warme thee gebruiken. Een lekkere thee is dan chai thee met extra sinaasappel. Wil je deze chai thee met eventueel een beetje alcohol proberen? Dan vul je het aan met een deel prosecco. Je kookt 700 ml water. Schenk dit in een beker of theepot. Voeg 6 ml gram zwart thee (3 eenpersoonszakjes) toe. Voeg tijdens het trekken 6 kardemom peulen, 2 kruidnagels, 3 zwarte peperbolletjes , 1 kaneelstokje, 1 plak gemberwortel, 3 schijven sinaasappel en 1 eetlepel bruine suiker toe. Laat de thee 3 minuten trekken met de deksel op de pot. Hierdoor krijgt de thee meer smaak. Voeg als laatste een deel prosecco toe aan de thee en je hebt je perfecte aperitief met alcohol. Zonder de prosecco is deze thee natuurlijk ook erg lekker.

Wat vind ik er van?

De Rosti Mepal T-Time set is leuk om cadeau te geven, helemaal als je de kubussen vult met thee en koekjes of bonbons wat degene aan wie je het wilt geven lekker vindt. De kleuren waarin de Rosti Mepal T-Time set verkrijgbaar is zijn moderne, hippe kleuren. De chai thee uit de theetip lijkt me leuk om eens zelf te maken, alleen dan zonder de prosecco al kan dat laatste natuurlijk wel een verrassend, sprankelend tintje aan de thee geven.

Wat kost de Rosti Mepal T-Time set?

De advies verkoopprijs van de Rosti Mepal T-Time set is 39,99. Losse onderdelen kosten tussen de 3,99 en 6,99 per onderdeel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining