Boodschappen Oktober 2012

Boodschappen Oktober 2012Die gratis kookmagazines van verschillende winkels vind ik zo leuk, recepten zonder veel poespas, die iedereen eigenlijk kan maken. Naast de welbekende Allerhande zie je bij verschillende andere winkels het magazine Boodschappen. Elke winkel heeft net een iets andere cover van het magazine. Zo zie je bij de Hoogvliet het magazine met alleen het logo van de supermarkt. Bij de Plus zie je zelfs het meisje van de Plus reclame op de voorkant staan. Qua inhoud is het magazine nagenoeg hetzelfde, op een aantal reclames na misschien.

In dit oktober staan er natuurlijk weer herfstrecepten centraal. Dat betekent dus recepten met paddenstoelen zoals een paddenstoelensoep met walnoot-gehaktballetjes en een risotto met donker bier, gemengde paddenstoelen en spek. Maar ook andere herfstrecepten komen aan bod in het item ‘het is weer herfst!’ en ook het maandmenu staat in het teken van herfst. Zo wordt er een salade met linzen en rauwe ham, knolselderijsoep met rode ui-crostini, eendenborst met blauwe bessen en kruidkoek en chocoladecupcakes met nootjes en roomijs gemaakt. Lekker zijn de desserts die met al het herfstfruit wordt gemaakt.

Verder in Boodschappen wat kan je allemaal met worst, 8 varianten op aardappelpuree en gerechten met specerijen die je doen wegdromen naar warmere oorden. Uiteraard ook in dit nummer de rubriek ‘Budgetkoken’ want lekker hoeft eigenlijk helemaal niet duur te zijn en ‘Mooi Groen’ met allerlei ideeën voor groen binnen en buiten.

Dit en meer lees je in Boodschappen magazine van deze maand. Klik hier om te kijken waar en wanneer je Boodschappen magazine bij je in de buurt kan ophalen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining