Bak en Geniet in Veenendaal

Bak en Geniet in VeenendaalVorige week hebben we de verjaardagstaart van Britt gebakken. Daar moest een bijzondere versiering op komen. Uiteindelijk hebben we de versiering gevonden bij Bak & Geniet in Veenendaal. We waren er al vaker langs gekomen, maar nooit binnen geweest. Eigenlijk ook geen reden voor gehad, want het bakken stond op een laag pitje. Wie weet komt daar verandering in. Dit winkeltje is namelijk zo leuk.

Bak en Geniet heeft een beetje weg van een Engels landwinkeltje, niet zo commercieel, en heeft werkelijk van alles in huis. Bakmixen voor cakes en brood, marsepein en rolfondant in alle kleuren van de regenboog, versieringen en andere benodigdheden voor je baksels. Daarnaast kan je er leuke cadeaupakketten en kiezen uit allerlei bakboeken. Een foto-overzicht van Bak en Geniet vindt je hier. Bak en Geniet is in Veenendaal verkooppunt voor de producten van De Bakzolder.

Bak en Geniet ligt iets buiten het winkelcentrum. Loop je het Scheepjeshof uit in Veenendaal. Loop dan eens een keertje niet rechtdoor, maar sla rechtsaf, langs de bakker, verschillende uitzendbureaus, de Wereldwinkel en een antiek boekenwinkeltje en vind ook Bak en Geniet! Leuk om rond te snuffelen en leuke bakidee├źn op te doen.

Bak en Geniet
Zandstraat 3
3901 CJ Veenendaal


2 reacties op “Bak en Geniet in Veenendaal

  1. verkopen jullie ook grofvolkoren in 25kg-verpakking? 24-12 as.komen wij uit venlo op weg naar bilthoven. Doorgaans halen we dat in elburg maar daar komen we voorlopig niet.
    Kunnen wij de zak meel dan bij jullie ophalen.?
    m.v.g.
    L.van der Blom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining