Dagelijkse Kost 3 door Jeroen Meus

Het programma Dagelijkse Kost mis ik eigenlijk geregeld, maar als ik het programma bekijk zie ik eigenlijk hoe eenvoudig koken eigenlijk kan zijn en hoe je zo makkelijk de meest lekkere gerechten op tafel zet. Daarom ben ik ook wel fan van Jeroen Meus en de boekenserie Dagelijkse Kost. Ook dit derde boek van Dagelijkse Kost heb ik niet kunnen laten liggen toen ik in België was.

Elke dag zet Jeroen Meus op de Vlaamse televisiezender Eén je een nieuwe schotel voor je neus in zijn programma Dagelijkse Kost. Met pure ingrediënten en een makkelijk recept maakt hij de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten zijn verzameld in alweer het derde deel van Dagelijkse Kost. Nieuw in dit deel zijn de recepten voor de barbecue.

Het boek is niet echt verdeeld in verschillende hoofdstukken, de recepten zijn wel te verdelen in verschillende categorieën namelijk in ‘basisrecepten’, ‘soep’, ‘salade’, ‘vis’, ‘vegetarisch’, ‘pasta’, ‘vlees’, ‘oerklassiek’, ‘zoet’ en ‘barbecue’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Nieuw in Dagelijkse Kost is het register, hierin staan namelijk ook alle recepten die in deel 1 en 2 van Dagelijkse Kost zijn verschenen, zo kan je nog sneller je favoriete recept ui de Dagelijkse Kost serie terugvinden.

Dagelijkse Kost 3 is een leuk boek om inspiratie op te doen voor het dagelijkse eten. Benieuwd naar de video’s van Dagelijkse Kost? Je kan ze nog herbekijken op de site van het programma.

Titel: Dagelijkse Kost 3
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789461310880
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour