La Cucina Italiana Mei 2012

La Cucina Italiana Mei 2012Deze maand staat La Cucina Italiana helemaal in het teken van koffie. Zo wordt er hartig & zoet gekookt met koffie, lees je over de zes Italiaanse koffievariaties en krijg je het recept voor een klassieke tiramisu.

La Cucina Italiana gaat als barista door Turijn, dit is namelijk de thuishaven van de populairste koffiebrander van Italië, en zoekt de lekkerste koffie-adressen. Daarnaast een interview met de directeur van Illy Nederland: Gert Korteweg, over hoe de espresso naar Nederland kwam en Marco Argante vertelt in zijn column over caffé nobile met een recept voor ijs met espresso en hazelnootlikeur.

In de kookschool deze maand speciale en gekleurde pasta. De streek die deze maand centraal staat in La Cucina Italiana is Friuli-Venezia Gulia. Verder alles over voedingsmiddelen die je beschermen zoals extravergine olijfolie als pijnstiller en een bordje spinazie tegen hoge bloeddruk, krijg je de lekkerste salades en leer je in tip van de chef banketbakkersroom zonder melk maken.

Dit en veel meer lees je in dit koffienummer van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining