La Cucina Italiana Mei 2012

La Cucina Italiana Mei 2012Deze maand staat La Cucina Italiana helemaal in het teken van koffie. Zo wordt er hartig & zoet gekookt met koffie, lees je over de zes Italiaanse koffievariaties en krijg je het recept voor een klassieke tiramisu.

La Cucina Italiana gaat als barista door Turijn, dit is namelijk de thuishaven van de populairste koffiebrander van Italië, en zoekt de lekkerste koffie-adressen. Daarnaast een interview met de directeur van Illy Nederland: Gert Korteweg, over hoe de espresso naar Nederland kwam en Marco Argante vertelt in zijn column over caffé nobile met een recept voor ijs met espresso en hazelnootlikeur.

In de kookschool deze maand speciale en gekleurde pasta. De streek die deze maand centraal staat in La Cucina Italiana is Friuli-Venezia Gulia. Verder alles over voedingsmiddelen die je beschermen zoals extravergine olijfolie als pijnstiller en een bordje spinazie tegen hoge bloeddruk, krijg je de lekkerste salades en leer je in tip van de chef banketbakkersroom zonder melk maken.

Dit en veel meer lees je in dit koffienummer van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining