Koken & Genieten Mei 2012

Koken & Genieten Mei 2012Volop lente in deze Koken & Genieten met onder andere heerlijke aardbeientaarten en een verrassend voorjaarsbuffet met bijvoorbeeld een asperge-aardappelsalade, tortellinischotel en een broodrol met pesto en feta.

Verder allerlei variatie met schnitzel, uit de braadpan, grillpan of oven, gepaneerd, gevuld of gesmoord, het kan allemaal met schnitzel. Ook lees je alles over kervel, hoe ga je om met kervel en wat kan je er mee maken, krijg je recepten met knoflook en gaat Koken & Genieten naar het Duitse waddeneiland Sylt op zoek naar streekgerechten. Het menu van de maand bestaat deze maand uit een voorgerecht van gemengde salade met geitenkaas, een hoofdgerecht van kalfsfricandeau met voorjaarsgroenten en een nagerecht van aardbeien met mascarponekwark.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘klaar in 25 minuten!’, ‘kent u dit al?’, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining