Ching’s Take Away door ChingHe Huang

Ching's Take Away door ChingHe HuangWaarom een Chinese maaltijd afhalen als je het ook zelf snel thuis kan maken? Met de maar liefst 110 recepten uit Ching-He Huangs nieuwe boek ‘Ching’s Take-Away’ moet dat zeker lukken. De gerechten zijn authentiek Chinees, en zijn anders dan de maaltijden die je bij de Chinees afhaalt.

Ching’s Take-Away is ingedeeld in de hoofdstukken ‘ontbijt’, ‘soepen’, ‘snacks’, ‘kip & eend’, ‘rund-, varkens- & lamsvlees’, ‘vis, schaal- & schelpdieren’, ‘vegetarisch’, ‘specialiteiten’, ‘rijst’, ‘noedels’ en ‘desserts’. Elk hoofdstuk begint met een inleiding van Ching waarin zij over haar herinneringen verteld. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een inleiding. Een groot aantal van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Aan het einde van het boek vertelt Ching wat je nodig hebt aan keukengerei om haar recepten te maken, hoe je je voorbereidt in de keuken en wat de ingrediënten nu precies zijn, want niet alle producten zijn zomaar in de supermarkt te krijgen, daarvoor moet je echt langs een Chinese toko gaan.

Het boek is geschreven met enthousiasme en passie voor de Chinese keuken zoals ook bij Ching-He Huang hoort met verhalen uit haar jeugd, over Chinees bijgeloof en etiquette. Ching’s Take-Away is inmiddels Ching’s vierde boek. Eerder schreef zij al de boeken
Ching-he Huang is tegenwoordig hét gezicht van de Chinese keuken op tv. Ze schreef al eerder drie kookboeken namelijk Ching’s snelle Chinese keuken, Veel lekkers uit China en China Modern. Daarnaast is zij ook veel bij de verschillende Engelse tv-zenders te zien met kookprogramma’s over uiteraard de Chinese keuken.

Ching’s Take-Away laat zien dat de Chinese keuken eigenlijk helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, maar ook snel en makkelijk. De nadruk van dit boek ligt op vers, gezond en smaak. Een mooi kookboek om eens niet naar de Chinees te gaan maar de gerechten gewoon zelf thuis te maken.

Titel: Ching’s Take-Away
Auteur: Ching-He Huang
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789059564299
Winkelprijs: 24,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining