Boodschappen Mei 2012

Boodschappen Mei 2012Het is weer volop lente in dit nummer van Boodschappen met een viergangen lentemenu en veel recepten met asperge zoals een omelet met groene asperge, een groene aspergesalade met Japanse dressing en gegratineerde witte asperges met room en blauwe kaas.

Verder in Boodschappen ‘Italiaans voor beginners’, en nee je leert niet de Italiaanse taal, maar de beginselen van de Italiaanse keuken. Met de tips maak je zo minestrone, scaloppine al limone of panna cotta. Daarnaast in Boodschappen recepten voor 8 verschillende tosti’s, recepten met schnitzel in de hoofdrol, zoals schnitzellrolletjes gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise en zoete & luchtige toetjes zoals onder andere roze yoghurtmousse.

Uiteraard ook in dit nummer een aantal recepten die lief zijn voor je portemonnee in ‘budgetkoken’, gaat Mart van 9 jaar aan de slag met groene kruiden in de rubriek ‘lekker vers’ en in ‘kookkunst’ maakt HAS-student Roy de ‘circle of life’ van kip.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen. Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining