Boodschappen Mei 2012

Boodschappen Mei 2012Het is weer volop lente in dit nummer van Boodschappen met een viergangen lentemenu en veel recepten met asperge zoals een omelet met groene asperge, een groene aspergesalade met Japanse dressing en gegratineerde witte asperges met room en blauwe kaas.

Verder in Boodschappen ‘Italiaans voor beginners’, en nee je leert niet de Italiaanse taal, maar de beginselen van de Italiaanse keuken. Met de tips maak je zo minestrone, scaloppine al limone of panna cotta. Daarnaast in Boodschappen recepten voor 8 verschillende tosti’s, recepten met schnitzel in de hoofdrol, zoals schnitzellrolletjes gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise en zoete & luchtige toetjes zoals onder andere roze yoghurtmousse.

Uiteraard ook in dit nummer een aantal recepten die lief zijn voor je portemonnee in ‘budgetkoken’, gaat Mart van 9 jaar aan de slag met groene kruiden in de rubriek ‘lekker vers’ en in ‘kookkunst’ maakt HAS-student Roy de ‘circle of life’ van kip.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen. Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining