Samasaya Roti Indonesia

Samasaya Roti Indonesia

Vorige week kreeg ik een pakketje met onder andere het nieuwste Samasaya product: Roti Indonesia. Erbij nog twee potjes Samasaya roerbaksausen, de kecap en besengek saus. Kortom tijd om de keuken in te gaan en het nieuwe broodje van Lonny Gerungan uit te proberen.

Roti Indonesia met Ajam KecapSamasaya Roti Indonesia is een licht-zoet broodje met een vleugje kokos en koenjit (geelwortel) uit Noord-Sulawesi. De Roti Indonesia kan je vullen of geef je bij de rijsttafel. Zelf heb ik het broodje gevuld met Ajam Kecap. Kipfilet met groenten in de Samasaya Kecapsaus.

De Roti Indonesia lijkt veel op de bekende pitabroodjes, maar zijn meer gekruid en langwerpig van vorm. De bereiding van de broodjes is simpel. Besprenkelen met water, in een voorverwarmde oven van 200 graden doen en dan een paar minuten wachten tot de broodjes gaan opbollen (dan kan je ze echt goed vullen!). De smaak van de Roti Indonesia is licht, zeker als je er een gekruide vulling bij eet. Met een goede vulling kan je er een volledige maaltijd mee maken.

De Roti Indonesia is eens een andere begeleider dan rijst of noodles bij een Indonesische (Oosterse) maaltijd en is zeker een aanrader!

De verpakking Samasaya Roti Indonesia bevat 3 broodjes. Samasaya Roti Indonesia zal vanaf Juni 2012 verkrijgbaar zijn bij de volgende supermarkten: C1000, Plus, Jumbo en Deen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining