Samasaya Roti Indonesia

Samasaya Roti Indonesia

Vorige week kreeg ik een pakketje met onder andere het nieuwste Samasaya product: Roti Indonesia. Erbij nog twee potjes Samasaya roerbaksausen, de kecap en besengek saus. Kortom tijd om de keuken in te gaan en het nieuwe broodje van Lonny Gerungan uit te proberen.

Roti Indonesia met Ajam KecapSamasaya Roti Indonesia is een licht-zoet broodje met een vleugje kokos en koenjit (geelwortel) uit Noord-Sulawesi. De Roti Indonesia kan je vullen of geef je bij de rijsttafel. Zelf heb ik het broodje gevuld met Ajam Kecap. Kipfilet met groenten in de Samasaya Kecapsaus.

De Roti Indonesia lijkt veel op de bekende pitabroodjes, maar zijn meer gekruid en langwerpig van vorm. De bereiding van de broodjes is simpel. Besprenkelen met water, in een voorverwarmde oven van 200 graden doen en dan een paar minuten wachten tot de broodjes gaan opbollen (dan kan je ze echt goed vullen!). De smaak van de Roti Indonesia is licht, zeker als je er een gekruide vulling bij eet. Met een goede vulling kan je er een volledige maaltijd mee maken.

De Roti Indonesia is eens een andere begeleider dan rijst of noodles bij een Indonesische (Oosterse) maaltijd en is zeker een aanrader!

De verpakking Samasaya Roti Indonesia bevat 3 broodjes. Samasaya Roti Indonesia zal vanaf Juni 2012 verkrijgbaar zijn bij de volgende supermarkten: C1000, Plus, Jumbo en Deen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining