Culinaire Saisonnier Lente 2012

Culinaire Saisonnier Lente 2012Het lentenummer van het seizoensmagazine voor de professionele gastronomie ‘Culinaire Saisonnier‘ plofte afgelopen vrijdag weer op de mat vol culinaire ideeën.

In dit nummer lees je over het ontbijt bij ‘t Convent in Reninge waar ze het beroemde truffelontbijt serveren, het ontbijt bij Grand Hotel Opduin op Texel, het ontbijt met de persoonlijke aandacht van Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn en het Japanse ontbijt van Yamazato. Verder gaat Culinaire Saisonnier op bezoek bij restaurant Couvert Couvert, probeert het kalfsvlees bij Citrus Étoile in Parijs en bekijkt Culinaire Saisonnier het aspergerestaurant van het jaar ‘Valuas‘.

Het chefsportret gaat over Massimo Bottura van restaurant Osteria Francescana inclusief een aantal recepten van zijn hand. Ook zie je de felicitaties van Franse chefs voor 10 jaar Culinaire Saisonnier in Frankrijk, lees je alles over de aubergine en gaat Culiversum aan de slag met een culinaire evolutietheorie.

Uiteraard lees je in deze Culinaire Saisonnier ook de columns groente & fruit, vis, wilde verhalen, vlees, nouvelles, Cindy Borger, Carine’s Column en brood. Verder staan in dit nummer weer over heerlijke culinaire recepten van verschillende chefs. Kortom weer een nummer om van te genieten.

www.saisonnier.net


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining