Bakfeest! Trakteren & Zo door Kitty de Wolf

Bakfeest! Trakteren & Zo door Kitty de WolfVind je het ook zo moeilijk om iets te verzinnen als je kind jarig is en op school gaat trakteren? In het boek ‘Bakfeest! Trakteren & Zo’ heeft schrijfster Kitty de Wolf een aantal leuke traktatie-ideeën op een rij gezet.

Na de inleiding krijg je een aantal basisrecepten voor cupcakes, cake, koekjes en glazuur en leer je van alles over rolfoldant, marsepein, icing, eetbare lijm en candy melts. Vervolgens lees je de traktatie-ideeën met uiteraard hoe je het maakt en tips om het allemaal makkelijker te kunnen maken. Zo wordt er onder andere een bakje patat van cake, Barbapapa en zijn familie en geboortelolly’s. De ideeën zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

De ideeën in dit boek zijn zo leuk dat je ze eigenlijk bijna niet durft op te eten. In ieder geval maak je met de ideeën uit dit boek originele ideeën die jong en oud doen verrassen! Kortom een super leuk boekje als je eens wat meer met je koekjes en cupcakes wilt doen of als je een bijzondere traktatie wilt maken!

Titel: Bakfeest! Trakteren & Zo
Auteur: Kitty de Wolf
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789043914642
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining