Foodies Mei 2012

Foodies Mei 2012Deze maand staat Foodies helemaal in het teken van de Italiaanse keuken, het is namelijk tijd voor het grote Italiënummer! In dit nummer staan onder andere recepten uit de eenvoudige keuken van Rome zoals gnocchi alla Romana en krijg je het basisrecept voor pizza, want de allerlekkerste pizza maak je zelf.

Verder in dit Italiënummer traditionele Italiaanse recepten om te delen, een voorproefje uit het kookboek ‘De Zilveren Lepel Toscane’, wordt er een kijkje genomen bij Italiaans restaurant ‘Jammo Já‘ en loopt Foodies een dag mee met pastamaker Michèl. In de kookschool leer je deze maand stapsgewijs een ciabatta en snoekbaars-spitskoolrolletjes maken en in de rubriek ‘Passie’ vertelt Mattijs Koornneef over zijn passie voor Italiaanse wijnen.

Naast al de Italiaanse recepten ook aandacht voor een echt lente menu met drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten en wordt er gestapeld van sandwich tot een sjasliek. Foodieskok Willem vertelt over de smaakmaker salie en Roberto Payer, eigenaar van Roberto’s restaurant en directeur van Hilton Amsterdam, vertelt wat hij thuis eet. Uiteraard ook in dit nummer weer snelle recepten en de verzamelrecepten. Je ziet ook weer de nieuwste producten voor in de keuken en op tafel in ‘foodnotes’ en je leest meer over de nieuwste kookboeken.

Kortom een Foodies om weer van te smullen!

www.foodiesmagazine.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining