One More Slice door Leila Lindholm

One More Slice door Leila LindholmIn Zweden is Leila Lindholm een beroemdheid, zo werd zij in 1999 onderscheiden als ‘lady chef of the year’ en won zij diverse prijzen met haar kookboeken. Inmiddels is in Nederland haar kookboek vertaald ‘One More Slice’, het tweede kookboek wat hier is uitgegeven. One More Slice is een kookboek met de lekkerste specialiteiten uit verschillende landen, zowel zoet als hartig.

One More Slice is een kookboek met basisrecepten waarop weer verschillende variaties op gemaakt worden. Het boek is ingedeeld in ‘pizza amore’, klassiek Italiaans met een eigen accent, ‘say cheesecake!’, romige, zoete en feestelijke cheesecakes, ‘pannenkoeken en wafels’, van België tot Zweden, ‘Ciao Tortano’, ‘hartig gevuld brood uit Napels, ‘brownies en blondies’, stevige, zachte, bijzondere cakejes, ‘i scream ice cream’, koud, zoet en zalisg, ‘boulangerie’, brood bakken met je eigen zuurdesem, ‘American pie’, de heerlijkste taarten en ‘pasta pronto’, zelf pasta maken.

Elk hoofdstuk begint met een basisrecept. Je hebt dus 9 basisrecepten in dit boek en de rest van de 150 recepten zijn overheerlijke varianten daarop. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en bijna allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat.

One More Slice is echt zo’n kookboek waar je trek van krijgt al bij het zien van de foto’s en het lezen van de recepten. Tijdens het eten van de gerechten uit One More Slice zou je echt nog één stukje willen om het af te leren! Ken je Leila Lindholm nog niet? Dan is dit boek de kans om kennis met haar te maken!

Titel: One More Slice
Auteur: Leila Lindholm
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789023013402
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining