De ‘Jamie Oliver’ Margriet

De 'Jamie Oliver' MargrietDeze week is de Margriet een beetje van Jamie Oliver. Jamie is namelijk de gasthoofdredacteur van dit nummer geweest. Ben je fan van Jamie dan mag je dit nummer eigenlijk niet missen.

In dit nummer uiteraard een uitgebreid interview met Jamie zelf, zie je de grootste fans (uit Nederland) van Jamie en neem een kijkje in het persoonlijke fotoalbum van Jamie. Verder maakt Jamie een make-over van de oer-Hollandse kroket, wordt er gekookt uit de eigen moestuin en krijg je Jamies toprecepten voor een Engels ontbijtje, lunch en diner.

Verder in Beauty tips om je man een ‘Jamie-make-over’ te geven, maar of hij dan net zo goed kan koken als Jamie? Je leest alles over de favorieten van Jamie en je kan op reis naar de geboortestreek van Jamie ‘Essex’. Natuurlijk ontbreken de wekelijkse columns van onder andere Annette Heffels, Marjan van den Berg en Yvonne Jaspers niet.

Kortom ben je fan van Jamie, dan is deze Margriet een tip om eens te lezen. Deze Margriet, nummer 17, ligt nog tot en met donderdag 26 april 2012 in de winkels.

Bekijk hieronder een video over ‘the making of …’ van dit exclusieve Jamie nummer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining