Allerhande 04/2012

Allerhande 04 2012Deze maand is de Allerhande dubbel zo dik, Albert Heijn bestaat namelijk 125 jaar. Tijd voor een jubileumnummer dus, een nummer met een ode aan de culinaire hoogtepunten van toen en nu, zoals de cover zegt, kortom 125 jaar eethistorie. Zo zie je onder andere in een tijdslijn hoe Albert Heijn is begonnen en wat zij hebben gedaan in 125 jaar.

Verder wordt er gekookt voor een nostalgisch etentje met onder andere filosoof, koninginnensoep, blote billetjes in het gras en een poffert, wel om zes uur aan tafel, maar ook krijg je recepten voor een etentje anno 2015! In ‘Wat aten we toen?’ zeven klassiekers voor elke dag, krijg je het familierecept van de familie Heijn en wordt er in in 10x anders ‘zuinige gerechten’ gemaakt.

In de kookles leer je deze maand ragout en jam maken, de thuiskoks, die alle drie Albert heten, maken deze maand hun favoriete taart en in de kinderkeuken wordt kip met appelmoes gemaakt en leer je gelijk de perfecte friet bakken. In trenddossier deze maand alles over aardappelen, in ‘wie? wat? wijn!’ lees je alles over wijn en sherry door de jaren heen en verder zie je de nieuwe producten in de jaren zeventig en tachtig (kiwi, rucola en broccoli!!).

Dit en meer lees je in de dubbeldikke Allerhande van deze maand. De Allerhande is gratis af te halen bij een Albert Heijn of gratis te downloaden via de Allerhande App.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining