Allerhande 04/2012

Allerhande 04 2012Deze maand is de Allerhande dubbel zo dik, Albert Heijn bestaat namelijk 125 jaar. Tijd voor een jubileumnummer dus, een nummer met een ode aan de culinaire hoogtepunten van toen en nu, zoals de cover zegt, kortom 125 jaar eethistorie. Zo zie je onder andere in een tijdslijn hoe Albert Heijn is begonnen en wat zij hebben gedaan in 125 jaar.

Verder wordt er gekookt voor een nostalgisch etentje met onder andere filosoof, koninginnensoep, blote billetjes in het gras en een poffert, wel om zes uur aan tafel, maar ook krijg je recepten voor een etentje anno 2015! In ‘Wat aten we toen?’ zeven klassiekers voor elke dag, krijg je het familierecept van de familie Heijn en wordt er in in 10x anders ‘zuinige gerechten’ gemaakt.

In de kookles leer je deze maand ragout en jam maken, de thuiskoks, die alle drie Albert heten, maken deze maand hun favoriete taart en in de kinderkeuken wordt kip met appelmoes gemaakt en leer je gelijk de perfecte friet bakken. In trenddossier deze maand alles over aardappelen, in ‘wie? wat? wijn!’ lees je alles over wijn en sherry door de jaren heen en verder zie je de nieuwe producten in de jaren zeventig en tachtig (kiwi, rucola en broccoli!!).

Dit en meer lees je in de dubbeldikke Allerhande van deze maand. De Allerhande is gratis af te halen bij een Albert Heijn of gratis te downloaden via de Allerhande App.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining