Koken & Genieten April 2012

Koken & Genieten April 2012Koken & Genieten heeft deze maand de lentekriebels. Dat merk je al door de lichte voorjaarsgerechten met kruiden zoals de tagliatelle met asperge-dillesaus en aardappelsalade met waterkers.

Verder krijg je nog last-minute ideeën voor het paasmenu, ideeën om een lang paasweekend te genieten van een brunch met warme en koude hapjes en ook het lekkerste paasgebak mag niet ontbreken. Het menu van deze maand bestaat deze keer uit romige wortelsoep met prei en gember, asperges met kalkoen en advocaatmousse met bessen.

Koken & Genieten vertelt ook alles over de passievrucht, wat is het, hoe ga je er mee om en wat kan je er mee maken? Daarnaast laat Koken & Genieten je de keuken van het Oostenrijkse Salzburg proeven.

Uiteraard ook in dit nummer het ‘klaar in 25 minuten’-recept, het kinderrecept en recepten uit de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten een recept om zelf je paasstol te maken. Kortom dit nummer van Koken & Genieten staat boordevol ideeën om van een lekker Pasen te genieten.

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining