Koken & Genieten April 2012

Koken & Genieten April 2012Koken & Genieten heeft deze maand de lentekriebels. Dat merk je al door de lichte voorjaarsgerechten met kruiden zoals de tagliatelle met asperge-dillesaus en aardappelsalade met waterkers.

Verder krijg je nog last-minute ideeën voor het paasmenu, ideeën om een lang paasweekend te genieten van een brunch met warme en koude hapjes en ook het lekkerste paasgebak mag niet ontbreken. Het menu van deze maand bestaat deze keer uit romige wortelsoep met prei en gember, asperges met kalkoen en advocaatmousse met bessen.

Koken & Genieten vertelt ook alles over de passievrucht, wat is het, hoe ga je er mee om en wat kan je er mee maken? Daarnaast laat Koken & Genieten je de keuken van het Oostenrijkse Salzburg proeven.

Uiteraard ook in dit nummer het ‘klaar in 25 minuten’-recept, het kinderrecept en recepten uit de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten een recept om zelf je paasstol te maken. Kortom dit nummer van Koken & Genieten staat boordevol ideeën om van een lekker Pasen te genieten.

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining