C1000 Magazine Voorjaar 2012

C1000 Magazine Voorjaar 2012Supermarktketen heeft deze week ook een ‘kookmagazine’ gelanceerd, het C1000 Magazine. Dit magazine gaat vier keer per jaar verschijnen en wordt huis-aan-huis bezorgt in streken waar er een C1000 is. Uiteraard staat dit magazine net als andere gratis ‘kookmagazines’ van de andere supermarktketens vol reclame, maar gelukkig ook met recepten en andere weetjes.

In de eerste C1000 Magazine vertelt Chantal Janzen over haar favoriete maaltijd, vertelt een C1000 ondernemer over zijn winkel en kom je achter de favoriete tussendoortjes van Jan Smit. Belangrijker vind ik eigenlijk de recepten die in dit magazine staan. Niet al te moeilijke recepten, duidelijk uitgelegd dus het mag bijna niet misgaan. Zo helpt C1000 Magazine je met de paasbrunch, krijg je het stap-voor-stap recepten om gehaktballen te maken zoals oma ze vroeger maakte en 6 makkelijke pastarecepten.

Verder lees je allerlei weetjes over de kakelverse eieren, wordt er meer vertelt over 8 verschillende lentegroenten inclusief bijpassende recepten en neem je zelfs een kijkje achter de schermen van de dierentuin.

C1000 Magazine is voor een gratis kookmagazine best een leuk magazine, leuke recepten die niet moeilijk zijn en ook wat achtergrondverhalen. Oké er staan genoeg reclames in, maar dat mag de pret niet drukken.

Geen C1000 Magazine ontvangen? Je kan het magazine ook doorbladeren op je iPad in de C1000 app, online doornbladeren via deze link of hieronder bekijken:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining