C1000 Magazine Voorjaar 2012

C1000 Magazine Voorjaar 2012Supermarktketen heeft deze week ook een ‘kookmagazine’ gelanceerd, het C1000 Magazine. Dit magazine gaat vier keer per jaar verschijnen en wordt huis-aan-huis bezorgt in streken waar er een C1000 is. Uiteraard staat dit magazine net als andere gratis ‘kookmagazines’ van de andere supermarktketens vol reclame, maar gelukkig ook met recepten en andere weetjes.

In de eerste C1000 Magazine vertelt Chantal Janzen over haar favoriete maaltijd, vertelt een C1000 ondernemer over zijn winkel en kom je achter de favoriete tussendoortjes van Jan Smit. Belangrijker vind ik eigenlijk de recepten die in dit magazine staan. Niet al te moeilijke recepten, duidelijk uitgelegd dus het mag bijna niet misgaan. Zo helpt C1000 Magazine je met de paasbrunch, krijg je het stap-voor-stap recepten om gehaktballen te maken zoals oma ze vroeger maakte en 6 makkelijke pastarecepten.

Verder lees je allerlei weetjes over de kakelverse eieren, wordt er meer vertelt over 8 verschillende lentegroenten inclusief bijpassende recepten en neem je zelfs een kijkje achter de schermen van de dierentuin.

C1000 Magazine is voor een gratis kookmagazine best een leuk magazine, leuke recepten die niet moeilijk zijn en ook wat achtergrondverhalen. Oké er staan genoeg reclames in, maar dat mag de pret niet drukken.

Geen C1000 Magazine ontvangen? Je kan het magazine ook doorbladeren op je iPad in de C1000 app, online doornbladeren via deze link of hieronder bekijken:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining