Allerhande 02/2012

Allerhande 02-2012Deze maand is de Allerhande op de Aziatische toer en krijg je maar liefst 69 Aziatische gerechten voor groot en klein. Zo krijg je recepten om zelf een Indische rijsttafel te maken en leer je in de rubriek kookles stap voor stap sushi maken.

Verder in 10 keer anders 10 verschillende wokgerechten en in 5 keer anders de snelle curry en echt Azië. Daarnaast alles over de verschillende soorten noedels inclusief een aantal recepten en de thuiskoks Ira, Noor en Atchara geven hun Oosterse recepten prijs met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. In proef het seizoen alles over paksoi, een Oosterse koolsoort en in wie? wat? wijn! de wijnen die je bij een Aziatische maaltijd kan drinken.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande die je gratis kan afhalen bij de Albert Heijn of kan downloaden in de gratis Allerhande iPad app.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining