Allerhande 02/2012

Allerhande 02-2012Deze maand is de Allerhande op de Aziatische toer en krijg je maar liefst 69 Aziatische gerechten voor groot en klein. Zo krijg je recepten om zelf een Indische rijsttafel te maken en leer je in de rubriek kookles stap voor stap sushi maken.

Verder in 10 keer anders 10 verschillende wokgerechten en in 5 keer anders de snelle curry en echt Aziƫ. Daarnaast alles over de verschillende soorten noedels inclusief een aantal recepten en de thuiskoks Ira, Noor en Atchara geven hun Oosterse recepten prijs met ingrediƫnten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. In proef het seizoen alles over paksoi, een Oosterse koolsoort en in wie? wat? wijn! de wijnen die je bij een Aziatische maaltijd kan drinken.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande die je gratis kan afhalen bij de Albert Heijn of kan downloaden in de gratis Allerhande iPad app.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining