Allerhande 01/2012

Allerhande 01-2012 Januari 2012Bij de Albert Heijn in ons dorp lag de nieuwe Allerhande er nog niet op 9 januari, maar gelukkig kon ik de Allerhande al wel downloaden in de kiosk op mijn iPad. Alvast weer wat kookinspiratie voor de makkelijke maaltijden!

In dit eerste nummer van 2012 besteedt Allerhande aandacht aan de nieuwe winterkeuken. Zo worden er 10 verschillende stamppotten gemaakt met een bijzondere twist, maak je voor en met je vrienden het lekkerste comfort food en worden er 5 stevige pasta’s gemaakt.

Verder proef je het seizoen met rode biet, wordt er gekookt met worst en ui en krijg je 5 verschillende recepten met gehakt. In koken tegen Jamie worden er viskoekjes gemaakt, in de kookles leer je aardappelpuree maken en in de kinderkeuken worden er wraps gemaakt.

Dit en meer lees je in de nieuwe Allerhande die gratis is af te halen bij de Albert Heijn of klik hier om de Allerhande iPad app te downloaden. De Allerhande verschijnt dan in de kiosk-app op je iPad!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining