Allerhande 01/2012

Allerhande 01-2012 Januari 2012Bij de Albert Heijn in ons dorp lag de nieuwe Allerhande er nog niet op 9 januari, maar gelukkig kon ik de Allerhande al wel downloaden in de kiosk op mijn iPad. Alvast weer wat kookinspiratie voor de makkelijke maaltijden!

In dit eerste nummer van 2012 besteedt Allerhande aandacht aan de nieuwe winterkeuken. Zo worden er 10 verschillende stamppotten gemaakt met een bijzondere twist, maak je voor en met je vrienden het lekkerste comfort food en worden er 5 stevige pasta’s gemaakt.

Verder proef je het seizoen met rode biet, wordt er gekookt met worst en ui en krijg je 5 verschillende recepten met gehakt. In koken tegen Jamie worden er viskoekjes gemaakt, in de kookles leer je aardappelpuree maken en in de kinderkeuken worden er wraps gemaakt.

Dit en meer lees je in de nieuwe Allerhande die gratis is af te halen bij de Albert Heijn of klik hier om de Allerhande iPad app te downloaden. De Allerhande verschijnt dan in de kiosk-app op je iPad!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining