Boodschappen November 2011

Boodschappen November 2011De nieuwe Boodschappen ligt ook weer in de winkels met zelf bakken, ovenschotels en gourmetten anno nu. Kortom het past helemaal bij deze donkere dagen en zo net voor de feestdagen.

Schep bijvoorbeeld op met je culinaire capaciteiten en maak bijvoorbeeld de bietensalade met kappertjesdressing, een pasteitje met rivierkreeftensalade of een chocoladetompouce, inclusief eenvoudige tips voor een groots effect. Maak anders gerechten met rijst, lekkers voor Sinterklaasavond of gerechten met de smaak van toen.

De groeten komen deze maand uit Schiedam, familie Dijkstra maakt bonenkoeken met mango-komkommerroom en korianderrijst. In kookkunst maakt studente Sabine een verfrissend komkommercitroendrankje en een komkommerbonbon. Uiteraard ook deze maand weer een aantal budgetrecepten en leuke ideeën in ‘mooi groen’ met bloemen en planten.

Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten bij je in de buurt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining