Boodschappen November 2011

Boodschappen November 2011De nieuwe Boodschappen ligt ook weer in de winkels met zelf bakken, ovenschotels en gourmetten anno nu. Kortom het past helemaal bij deze donkere dagen en zo net voor de feestdagen.

Schep bijvoorbeeld op met je culinaire capaciteiten en maak bijvoorbeeld de bietensalade met kappertjesdressing, een pasteitje met rivierkreeftensalade of een chocoladetompouce, inclusief eenvoudige tips voor een groots effect. Maak anders gerechten met rijst, lekkers voor Sinterklaasavond of gerechten met de smaak van toen.

De groeten komen deze maand uit Schiedam, familie Dijkstra maakt bonenkoeken met mango-komkommerroom en korianderrijst. In kookkunst maakt studente Sabine een verfrissend komkommercitroendrankje en een komkommerbonbon. Uiteraard ook deze maand weer een aantal budgetrecepten en leuke idee├źn in ‘mooi groen’ met bloemen en planten.

Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten bij je in de buurt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining