Koken & Genieten November 2011

Koken & Genieten November 2011In Koken & Genieten is het deze maand tijd voor de beste ovenschotels zoals schnitzel in jagersaus, pizzapannenkoek en een ovenschotel met gyros en witte kool. Daarnaast wordt er speciaal voor de korter wordende dagen een herfstbuffet gemaakt met allerlei zoete verwennerijen en wordt er ‘warm herfstgebak’ gemaakt.

Verder wordt er meer verteld over zoete uien uiteraard inclusief een aantal recepten en van alles over exotisch fruit. Het menu van de maand is in Koken & Genieten is een romige tomaten-garnalensoep, een gevulde kalkoen met sinaasappel en kruiden en een chocolademousse met kruiden. Een aantal recepten komen uit Luxemburg, een keuken met invloeden uit Duitsland en Frankrijk. Overigens zijn de recepten voor truffels recepten die je echt wel wilt uitproberen.

Standaard ook de rubrieken ‘klaar in 30 minuten’ met deze keer een teriyakizalm met savooiekool, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vet en smaakvol’ en het ‘kinderrecept’. Kortom weer een nummer om van te genieten.

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining