Koken & Genieten November 2011

Koken & Genieten November 2011In Koken & Genieten is het deze maand tijd voor de beste ovenschotels zoals schnitzel in jagersaus, pizzapannenkoek en een ovenschotel met gyros en witte kool. Daarnaast wordt er speciaal voor de korter wordende dagen een herfstbuffet gemaakt met allerlei zoete verwennerijen en wordt er ‘warm herfstgebak’ gemaakt.

Verder wordt er meer verteld over zoete uien uiteraard inclusief een aantal recepten en van alles over exotisch fruit. Het menu van de maand is in Koken & Genieten is een romige tomaten-garnalensoep, een gevulde kalkoen met sinaasappel en kruiden en een chocolademousse met kruiden. Een aantal recepten komen uit Luxemburg, een keuken met invloeden uit Duitsland en Frankrijk. Overigens zijn de recepten voor truffels recepten die je echt wel wilt uitproberen.

Standaard ook de rubrieken ‘klaar in 30 minuten’ met deze keer een teriyakizalm met savooiekool, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vet en smaakvol’ en het ‘kinderrecept’. Kortom weer een nummer om van te genieten.

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining