Over Worst door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Over Worst - Meneer Wateetons & Sjoerd MulderWorst zelf maken? Dat koop je toch gewoon? Uhm nee, Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder denken er anders over en hebben dit boek “Over Worst” gemaakt. Over Worst onthult alle slagersgeheimen en maakt van je een ambachtelijke doe-het-zelf worstmaker.

Over Worst begint met een inleiding over de historie van de worst, vervolgens krijg je alles te weten over de materialen die je nodig hebt voor het worst maken, welke ingrediënten je nodig hebt en welke toevoegingen je echt moet gebruiken. Daarna leer je de verschillende soorten maken en krijg je de recepten voor zo’n beetje alle denkbare worsten, van verse braadworst tot gefermenteerde worsten. Is het dan toch een beetje mislukt, dan moet je even in het stuk ‘troubleshooting’ kijken, wie weet kan je het oplossen of doe je het de volgende keer een stuk beter.

Toch niet zelf je eigen worst maken? Dan is de ‘supermarktworstgids’ achterin dit boek handig, zo’n beetje alle worsten die in de supermarkt zijn geproefd door de schrijvers en voorzien van sterren. Zo weet je gelijk waar je de lekkerste worst kan kopen.

Over Worst laat echt alle facetten van het worst maken zien, van het begin, de herkomst van de ingrediënten tot aan je zelfgemaakte worst. Door het lezen en het maar blijven oefenen en proberen ben je misschien net als Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder straks ook een ambachtelijke doe-het-zelver worstmaker.

Titel: Over Worst
Auteur: Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789048809912
Winkelprijs: 22,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Één reactie op “Over Worst door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining