Over Worst door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Over Worst - Meneer Wateetons & Sjoerd MulderWorst zelf maken? Dat koop je toch gewoon? Uhm nee, Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder denken er anders over en hebben dit boek “Over Worst” gemaakt. Over Worst onthult alle slagersgeheimen en maakt van je een ambachtelijke doe-het-zelf worstmaker.

Over Worst begint met een inleiding over de historie van de worst, vervolgens krijg je alles te weten over de materialen die je nodig hebt voor het worst maken, welke ingrediënten je nodig hebt en welke toevoegingen je echt moet gebruiken. Daarna leer je de verschillende soorten maken en krijg je de recepten voor zo’n beetje alle denkbare worsten, van verse braadworst tot gefermenteerde worsten. Is het dan toch een beetje mislukt, dan moet je even in het stuk ‘troubleshooting’ kijken, wie weet kan je het oplossen of doe je het de volgende keer een stuk beter.

Toch niet zelf je eigen worst maken? Dan is de ‘supermarktworstgids’ achterin dit boek handig, zo’n beetje alle worsten die in de supermarkt zijn geproefd door de schrijvers en voorzien van sterren. Zo weet je gelijk waar je de lekkerste worst kan kopen.

Over Worst laat echt alle facetten van het worst maken zien, van het begin, de herkomst van de ingrediënten tot aan je zelfgemaakte worst. Door het lezen en het maar blijven oefenen en proberen ben je misschien net als Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder straks ook een ambachtelijke doe-het-zelver worstmaker.

Titel: Over Worst
Auteur: Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789048809912
Winkelprijs: 22,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


1 reactie op “Over Worst door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining