Afvallen poging nummer ??

appel met meetlintVandaag begin ik met poging nummer ?? Nou ja ik hoop dat het gaat lukken, want er is zo veel verleidelijks qua eten en drinken. Even wat snaaien als ik trek heb, cola, volgens mij 1 van de grootste caloriebommen of die ham-kaas croissant in het weekend.

Eerste stap is elke zondag wegen (en noteren hoeveel ik weeg), tweede stap is eerst alles noteren wat ik per dag zo’n beetje eet en drink. In ieder geval weer elke ochtend en middag fietsen naar en van het station en ook lopen naar en van mijn werk vanaf het station. Geen idee of het helpt, maar wellicht motiveert het opschrijven en wekelijks wegen een beetje. Ik wil toch zo’n 10 kilo kwijt, best veel misschien, maar als het langzaam aan gaat vind ik het prima. Ik wil graag weer in al die leuke jurkjes passen, die net wat te strak zitten. Aan de andere kant wil ik wel lekker blijven eten, maar dat moet dan met mate. Misschien even de tips raadplegen in de diverse dieetboeken en dan het beste voor mijzelf uitkiezen.

Gaat het lukken? Poging nummer ?? is gestart … Als iemand tips heeft? Het is altijd welkom!
**edit** na 1 week 1 kilo en een paar centimeters kwijt!


4 reacties op “Afvallen poging nummer ??

  1. Hoi Anja, ik weet hoe moeilijk het is. Als echte foodie staat je leven in het teken van eten. Ik denk dat minder suikers en kleinere porties al heel veel doen. En helemaal i.c.m. sport, maar sporten is saai haha. Ik volg het Total Body Balance dieet, streng, maar het werkt wel. Als ik weer op gewicht ben, kan je weer met een schone lei beginnen. Als je meer wilt weten mail me gerust!

    Groetjes Pauline

    En heel veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining