Afvallen poging nummer ??

appel met meetlintVandaag begin ik met poging nummer ?? Nou ja ik hoop dat het gaat lukken, want er is zo veel verleidelijks qua eten en drinken. Even wat snaaien als ik trek heb, cola, volgens mij 1 van de grootste caloriebommen of die ham-kaas croissant in het weekend.

Eerste stap is elke zondag wegen (en noteren hoeveel ik weeg), tweede stap is eerst alles noteren wat ik per dag zo’n beetje eet en drink. In ieder geval weer elke ochtend en middag fietsen naar en van het station en ook lopen naar en van mijn werk vanaf het station. Geen idee of het helpt, maar wellicht motiveert het opschrijven en wekelijks wegen een beetje. Ik wil toch zo’n 10 kilo kwijt, best veel misschien, maar als het langzaam aan gaat vind ik het prima. Ik wil graag weer in al die leuke jurkjes passen, die net wat te strak zitten. Aan de andere kant wil ik wel lekker blijven eten, maar dat moet dan met mate. Misschien even de tips raadplegen in de diverse dieetboeken en dan het beste voor mijzelf uitkiezen.

Gaat het lukken? Poging nummer ?? is gestart … Als iemand tips heeft? Het is altijd welkom!
**edit** na 1 week 1 kilo en een paar centimeters kwijt!


4 reacties op “Afvallen poging nummer ??

  1. Hoi Anja, ik weet hoe moeilijk het is. Als echte foodie staat je leven in het teken van eten. Ik denk dat minder suikers en kleinere porties al heel veel doen. En helemaal i.c.m. sport, maar sporten is saai haha. Ik volg het Total Body Balance dieet, streng, maar het werkt wel. Als ik weer op gewicht ben, kan je weer met een schone lei beginnen. Als je meer wilt weten mail me gerust!

    Groetjes Pauline

    En heel veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining