Koken & Genieten Juli 2011

Koken & Genieten Juli 2011Deze maand staat ook weer helemaal zomers met als thema steaks & salades, er worden dus verschillende salades gemaakt met de combinatie steak en salade. Ook echt zomers zijn de recepten voor de zelfgemaakte jam, kan je je vrienden verrassen met een romantisch zomerfeest met heerlijke gerechtjes en krijg je recepten vol verse bosvruchten.

Het menu van de maand bestaat deze keer uit gevulde champignons met een mengsel van ham en peterselie, kip uit de oven met gebakken aardappels en een romig bramendesserts. Het ingrediƫnt van de maand is majoraan & oregano, wat is het en waar kan je het perfect bij gebruiken en krijg je recepten uit de keuken van Istriƫ een schiereiland wat het beste uit de Kroatische, Sloveense en Italiaanse keuken combineert.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vet en smaakvol’, ‘klaar in 30 minuten’ en ‘het kinderrecept’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten krijg je de lekkerste recepten voor snelle zomertaarten.

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining