Allerhande 07/2011

Allerhande 7-2011Nog voor dat de Allerhande in de winkels lag heb ik de Allerhande al mogen in kijken en wat een fijn nummer is het weer deze maand. Een super dik nummer met de top 100 lekkerste recepten van 2011 met als onbetwiste nummer 1 de biefstuk tagliatalla. Deze recepten zijn trouwens gekozen door 20 culinaire experts zoals onder andere Alain Caron, Onno Kleyn, Ron Blaauw, Lonny Gerungan en Marcus Polman. Kortom recepten die je deze zomer niet mag missen.

Verder wordt het buitengewoon genieten met snelle en makkelijke uitpakgerechten, worden er ijsjes gemaakt van vers fruit en wordt er gekookt met garnalen en steenfruit. 3 wijn experts, kiezen elk hun ultieme zomerwijn, leer je in, alweer de vierde, kookles hoe je de biefstuk perfect gebakken krijgt en in proef het seizoen is het komkommertijd, de teler vertelt en een aantal fijne recepten met komkommers in de hoofdrol.

In de thuiskoks deze keer 3 bekende Nederlanders, Alain Caron, Astrid Joosten en Pascal Jalhaij, zij maken elk hun favoriete zomergerecht. Daarnaast 5x anders ‘pasta perfecto’, ’5x anders ‘super salades’, ’10x anders ‘hippe kip’, ’5x anders ‘broodje zon’, 10x anders ‘sunshine snacks’, ’10x anders ‘nieuwe combi’s’ en ’5x anders ‘summer classics’.

Een echt zomerse Allerhande dus, en ook nog eens super dik met genoeg recepten voor een snelle, lekkere maaltijd tijdens de vakantiedagen. Allerhande is gratis af te halen vanaf 27 juni bij de Albert Heijn.

ah.nl/allerhande


1 reactie op “Allerhande 07/2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining