Boodschappen Juni 2011

Boodschappen juni 2011Deze maand wat later dan anders, maar hij ligt al wel eventjes in de winkel, het magazine ‘Boodschappen‘ met deze keer kookinspiratie van nieuwe Nederlanders, want Nederlands koken is niet meer zoals vorige eeuw aardappelen, groenten en vlees maar meer koken met exotische ingrediënten. Boodschappen zette in dit nummer de recepten uit Turkije, Marokko, Suriname, Bosnië, Servië, Azië en Brazilië op een rij.

Nog zo’n oer-Hollands iets wat vaak op tafel staat is de gehaktbal, maar gehakt is zoveel veelzijdiger dan alleen maar een gehaktbal, en dat zie je in deze Boodschappen. Verder worden er gerechtjes gemaakt met de Hollandse nieuwe, oftewel haring, worden er gerechtjes gemaakt met zomerse zuivel, is het menu een ‘Neerlands’ trots menu en wordt er zelf brood gebakken.

Uiteraard ook weer de vaste rubrieken in deze boodschappen en nog veel meer! Klik hier om te zien in welke supermarkt bij jouw in de buurt je het magazine Boodschappen gratis kan afhalen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining