Boodschappen Juni 2011

Boodschappen juni 2011Deze maand wat later dan anders, maar hij ligt al wel eventjes in de winkel, het magazine ‘Boodschappen‘ met deze keer kookinspiratie van nieuwe Nederlanders, want Nederlands koken is niet meer zoals vorige eeuw aardappelen, groenten en vlees maar meer koken met exotische ingrediënten. Boodschappen zette in dit nummer de recepten uit Turkije, Marokko, Suriname, Bosnië, Servië, Azië en Brazilië op een rij.

Nog zo’n oer-Hollands iets wat vaak op tafel staat is de gehaktbal, maar gehakt is zoveel veelzijdiger dan alleen maar een gehaktbal, en dat zie je in deze Boodschappen. Verder worden er gerechtjes gemaakt met de Hollandse nieuwe, oftewel haring, worden er gerechtjes gemaakt met zomerse zuivel, is het menu een ‘Neerlands’ trots menu en wordt er zelf brood gebakken.

Uiteraard ook weer de vaste rubrieken in deze boodschappen en nog veel meer! Klik hier om te zien in welke supermarkt bij jouw in de buurt je het magazine Boodschappen gratis kan afhalen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining