Neem 5 Ingrediënten door James Tanner

Neem 5 Ingrediënten - James TannerJames Tanner ken je misschien wel van het BBC programma Ready Steady Cook, waarin 2 chefs met elk een kandidaat binnen een bepaalde tijd met een paar ingrediënten een tweetal gerechten op tafel moet toveren. Deze James Tanner heeft nu een kookboek geschreven ‘Neem 5 Ingrediënten’. Met dit kookboek kan je snel, simpel en smakelijk koken en wie wil dat nu niet?

‘Neem 5 Ingrediënten’ is ingedeeld in ‘klein beginnen’, recepten die geschikt zijn voor een lichte lunch, brunch, als tussendoor of voorgerecht, ‘hoofdzaken’, recepten voor een snelle avondhap, langzaam gaar stovende schotels en gerechten en gerechten voor chique dinertjes, ‘lekker vegetarisch’, snelle groentegerechten boordevol smaak, ‘nog wat lekkers na’, James Tanner zijn favoriete recepten voor nagerechten en ‘brood & sausjes’.

Een groot aantal van de recepten in ‘Neem 5 Ingrediënten’ zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De foto’s zijn gemaakt door Anders Schønnemann. Soms staan er trouwens meer ingrediënten bij een recept, dat komt omdat zout, peper en olie als een gewoon basisingrediënt wordt gezien, logisch.

James Tanner bewijst dat je met maar een paar ingrediënten al bijzondere en sensationele gerechten op tafel kan zetten. ‘Neem 5 Ingrediënten’ is een fijn kookboek met voldoende recepten en heeft zeker een aantrekkelijke prijs!

Titel: Neem 5 Ingrediënten
Auteur: James Tanner
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789021550015
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


1 reactie op “Neem 5 Ingrediënten door James Tanner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining