Koken & Genieten April 2011

Koken & Genieten April 2011Een vrolijk voorjaar in deze Koken & Genieten en ook alvast wat leuke paasideeën voor de paasbrunch zoals grappige zoete kokoskuikentjes. Verder feestelijke recepten uit de lentekeuken om op een zondag je vrienden uit te nodigen en recepten uit de Spaanse streek Valencia.

Daarnaast 6 variaties met aardappels in korte recepten, het menu van de maand is deze keer een romige aspergesoep als voorgerecht, het hoofdgerecht is gegratineerde zalm met pasta en rabarber-frambozengelei is het nagerecht en meer over lievevrouwebedstro, wat is het en wat kan je ermee maken.

Verder ook de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als uitsmijter in deze Koken & Genieten recepten voor het overheerlijkste voorjaarsgebak.

Bekijk ook het voorproefje van het april nummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining