Koken & Genieten April 2011

Koken & Genieten April 2011Een vrolijk voorjaar in deze Koken & Genieten en ook alvast wat leuke paasideeën voor de paasbrunch zoals grappige zoete kokoskuikentjes. Verder feestelijke recepten uit de lentekeuken om op een zondag je vrienden uit te nodigen en recepten uit de Spaanse streek Valencia.

Daarnaast 6 variaties met aardappels in korte recepten, het menu van de maand is deze keer een romige aspergesoep als voorgerecht, het hoofdgerecht is gegratineerde zalm met pasta en rabarber-frambozengelei is het nagerecht en meer over lievevrouwebedstro, wat is het en wat kan je ermee maken.

Verder ook de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als uitsmijter in deze Koken & Genieten recepten voor het overheerlijkste voorjaarsgebak.

Bekijk ook het voorproefje van het april nummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining