Boodschappen Maart 2011

Boodschappen Maart 2011De nieuwe Boodschappen ligt weer klaar met veel improvisatie en onverwachte smaken.

Zo is het menu van deze maand een menu vol onverwachte smaken zoals de gestoomde visfilet met bietensaus en groene rijst en een krokante rijstbol met mangoroom. Kan je dat ook onverwacht gasten in huis en je moet wat improviseren om iets op tafel te zetten? Boodschappen geeft wat handige tips. Verder wordt er lekker gevarieerd met wraps, snel en eindeloze variatie.

In lekker vers wordt er deze keer iets bereid met ui, de groeten komen deze maand uit Eindhoven en in kookkunst kookt Gert-Jan moleculair. Uiteraard ook in dit nummer de rubriek ‘budgetkoken’ wat laat zien dat lekker niet duur hoeft te zijn en de rubriek ‘mooi groen’ met de bloemen en tuintips van maart.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen van maart. Klik om te weten ‘waar en wanneer‘ Boodschappen magazine verkrijgbaar is!


Één reactie op “Boodschappen Maart 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining