Boodschappen Maart 2011

Boodschappen Maart 2011De nieuwe Boodschappen ligt weer klaar met veel improvisatie en onverwachte smaken.

Zo is het menu van deze maand een menu vol onverwachte smaken zoals de gestoomde visfilet met bietensaus en groene rijst en een krokante rijstbol met mangoroom. Kan je dat ook onverwacht gasten in huis en je moet wat improviseren om iets op tafel te zetten? Boodschappen geeft wat handige tips. Verder wordt er lekker gevarieerd met wraps, snel en eindeloze variatie.

In lekker vers wordt er deze keer iets bereid met ui, de groeten komen deze maand uit Eindhoven en in kookkunst kookt Gert-Jan moleculair. Uiteraard ook in dit nummer de rubriek ‘budgetkoken’ wat laat zien dat lekker niet duur hoeft te zijn en de rubriek ‘mooi groen’ met de bloemen en tuintips van maart.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen van maart. Klik om te weten ‘waar en wanneer‘ Boodschappen magazine verkrijgbaar is!


1 reactie op “Boodschappen Maart 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining