Allerhande 01/2011

Allerhande 01-2011Het eerste nummer van Allerhande is gelijk een budgetnummer met maar liefst 42 gerechten onder de 2,25 per persoon. Zo wordt er gekookt met winterpeen, 3 andere recepten dan hutspot en ook nog eens onder de 2,25 en alles voor een ouderwets gezellig Hollands winteravondje met koek, spel en zopie.

Verder Europese winterkost, wat eten ze in de wintertijd in BelgiĆ«, Duitsland, Engeland, Frankrijk, ItaliĆ« en Zweden. Ander typisch wintereten is rookworst, Allerhande heeft 10 recepten met rookworst in de hoofdrol en ook soep kan een echte winterse maaltijd zijn en ook lekker als tussendoor, 5 fijne soep recepten dus. In de kinderkeuken ‘eten wat de stamppot schaft’, boerenkool met veel lekkers.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande van deze maand. Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn uiteraard!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining