Allerhande 01/2011

Allerhande 01-2011Het eerste nummer van Allerhande is gelijk een budgetnummer met maar liefst 42 gerechten onder de 2,25 per persoon. Zo wordt er gekookt met winterpeen, 3 andere recepten dan hutspot en ook nog eens onder de 2,25 en alles voor een ouderwets gezellig Hollands winteravondje met koek, spel en zopie.

Verder Europese winterkost, wat eten ze in de wintertijd in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Zweden. Ander typisch wintereten is rookworst, Allerhande heeft 10 recepten met rookworst in de hoofdrol en ook soep kan een echte winterse maaltijd zijn en ook lekker als tussendoor, 5 fijne soep recepten dus. In de kinderkeuken ‘eten wat de stamppot schaft’, boerenkool met veel lekkers.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande van deze maand. Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn uiteraard!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining