Meßmer Wintertraum

Meßmer WintertraumDeze thee kwam ik pas tegen toen we even in Duitsland waren, de Meßmer winterthee. Deze kruidenthee is gearomatiseerd met kaneelster en sinaasappel.

De basis van deze thee is rooibos met zoete bramenblaadjes, sint-jansbrood, rijst, kaneel en kruidnagels en heeft als aroma kaneelster en sinaasappel. De thee smaakt een beetje naar rooibos met koekjes, een thee die past bij de winter, donkere dagen, koude en sneeuw.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining