Het Complete Libelle Bakboek

Het Complete Libelle BakboekDe Vlaamse Libelle heeft nu haar bakrecepten verzameld in ‘Het Complete Libelle Bakboek’, zoete en hartige recepten en zelfs brood komen aan bod in dit bakboek.

Het boek start met een inleiding met wat de benodigdheden en keukenmaterialen zijn en wat het eigenlijk is en je krijgt de basistechnieken uitgelegd inclusief een aantal basisrecepten. Vervolgens begin je aan de recepten. ‘Zoet gebak’ is ingedeeld in cakes, gistdeeg, kruimeldeeg, bladerdeeg, biscuitgebak, soezen, muffins, brownies & plaatgebak, cupcakes, koekjes, clafoutis, vlaaien, more chocolate, buitenlands gebak, specialiteiten & feestgebak, pannenkoeken, wafels en frituurgebak. Het hoofdstuk ‘hartig gebak’ is verdeeld in quiches, hartige taarten, pizza’s, focaccia & andere platte broden, hartige snoeperijen en hartige muffins. In het laatste hoofstuk wordt brood behandeld en vind je een aantal broodrecepten. Een groot deel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Het complete Libelle bakboek heeft een grote variƫteit aan bakrecepten, iedereen kan wel een fijne cake of ander lekkers vinden om te bakken. Eigenlijk een musthave als je van bakken houdt! Klik hier voor meer recepten uit de Libelle keuken!

Titel: Het Complete Libelle Bakboek
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789020989717
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining