Het Complete Libelle Bakboek

Het Complete Libelle BakboekDe Vlaamse Libelle heeft nu haar bakrecepten verzameld in ‘Het Complete Libelle Bakboek’, zoete en hartige recepten en zelfs brood komen aan bod in dit bakboek.

Het boek start met een inleiding met wat de benodigdheden en keukenmaterialen zijn en wat het eigenlijk is en je krijgt de basistechnieken uitgelegd inclusief een aantal basisrecepten. Vervolgens begin je aan de recepten. ‘Zoet gebak’ is ingedeeld in cakes, gistdeeg, kruimeldeeg, bladerdeeg, biscuitgebak, soezen, muffins, brownies & plaatgebak, cupcakes, koekjes, clafoutis, vlaaien, more chocolate, buitenlands gebak, specialiteiten & feestgebak, pannenkoeken, wafels en frituurgebak. Het hoofdstuk ‘hartig gebak’ is verdeeld in quiches, hartige taarten, pizza’s, focaccia & andere platte broden, hartige snoeperijen en hartige muffins. In het laatste hoofstuk wordt brood behandeld en vind je een aantal broodrecepten. Een groot deel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Het complete Libelle bakboek heeft een grote variëteit aan bakrecepten, iedereen kan wel een fijne cake of ander lekkers vinden om te bakken. Eigenlijk een musthave als je van bakken houdt! Klik hier voor meer recepten uit de Libelle keuken!

Titel: Het Complete Libelle Bakboek
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789020989717
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining