Cadeaulog


Deze keer geen shoplog, maar een cadeaulog want 6 oktober was ik jarig en vorig weekend heb ik dat gevierd en ik werd bedolven onder de cadeautjes, niet alles staat op het plaatje. Wat kreeg ik allemaal, op mijn verjaardag zelf een bloemstukje en een grappig nagelvijltje en uiteraard kaarten. Op het feestje zelf werd ik helemaal bedolven onder de cadeautjes. Zo kreeg ik mijn favoriete geurtje DKNY Woman, een solar eend voor op de vensterbank, een cupcakehouder, ik moet dus gaan bakken, een dameshamer met schroevendraaier, een sleutelhanger annex tassenhanger, Yogi choco en sweet chai thee, theedoeken met cupcakes er op, een hele lading kikkers & muizen (ja ze zijn er weer!!), een hoesje voor mijn iPhone, een kaartenhouder voor de Postcrossingkaartjes, een receptenbox met 50 dessert-kaartjes, een doosje ‘verjaardag’-chocolade en daarnaast kan ik me uitleven in de boekhandel met de boekenbonnen en shoppen bij de DA met de DA-cadeaubonnen. Kortom ik ben enorm verwend dit jaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Eten & kookboeken (468x60)