Unox Blond Amsterdam Actie

Unox Blond Amsterdam ActieVorig jaar, 2009, hadden Unox en Blond Amsterdam een kookboekje wat je kreeg bij de Unox rookworsten. Deze keer kan je sparen voor 40% korting op het Blond Amsterdam Stamppot servies. Met de actiecodes op de rookworst verpakkingen kan je via de webshop of bij V&D iets uit de collectie met korting aanschaffen. De Blond Amsterdam stamppot collectie bestaat uit een roze en blauw bord, een kommetje, een rookworstplankje, een stamper en een tafelkleed.

Het is dat ik net wat servies aan het opruimen ben gegaan om ruimte te creëren anders had ik echt die actiecodes gezocht en wat leuke artikelen uit de Blond Amsterdam stamppot collectie gekocht.


5 reacties op “Unox Blond Amsterdam Actie

 1. Ik ben juist aan het sparen voor mijn uitzet :-) Ik heb al wat Blond dingen, maar zou deze set erg graag compleet hebben… Ik heb alleen pas 1 zegeltje *sad* ! I Love BLOND!

  Liefs Ilja

 2. Hallo,

  Ik heb nu twaalf kaarten gespaard voor unox blond servies.

  Het servies was zeer snel uitverkocht.

  Dat is slecht geregeld door unox.

  Ik ben zeer teleurgesteld.

  Hopelijk word er nog even goed nagedacht bij unox pr en komt er nog een kans om servies te kopen.

  Zo niet, dan getuigt het m.i. niet voor respect voor de klant.

  Ik koop dan ook geen duur product van unox meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining