Unox Blond Amsterdam Actie

Unox Blond Amsterdam ActieVorig jaar, 2009, hadden Unox en Blond Amsterdam een kookboekje wat je kreeg bij de Unox rookworsten. Deze keer kan je sparen voor 40% korting op het Blond Amsterdam Stamppot servies. Met de actiecodes op de rookworst verpakkingen kan je via de webshop of bij V&D iets uit de collectie met korting aanschaffen. De Blond Amsterdam stamppot collectie bestaat uit een roze en blauw bord, een kommetje, een rookworstplankje, een stamper en een tafelkleed.

Het is dat ik net wat servies aan het opruimen ben gegaan om ruimte te creëren anders had ik echt die actiecodes gezocht en wat leuke artikelen uit de Blond Amsterdam stamppot collectie gekocht.


5 reacties op “Unox Blond Amsterdam Actie

 1. Ik ben juist aan het sparen voor mijn uitzet :-) Ik heb al wat Blond dingen, maar zou deze set erg graag compleet hebben… Ik heb alleen pas 1 zegeltje *sad* ! I Love BLOND!

  Liefs Ilja

 2. Hallo,

  Ik heb nu twaalf kaarten gespaard voor unox blond servies.

  Het servies was zeer snel uitverkocht.

  Dat is slecht geregeld door unox.

  Ik ben zeer teleurgesteld.

  Hopelijk word er nog even goed nagedacht bij unox pr en komt er nog een kans om servies te kopen.

  Zo niet, dan getuigt het m.i. niet voor respect voor de klant.

  Ik koop dan ook geen duur product van unox meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining