Chocxx Chocosticks

Chocxx chocosticksMet de herfst zo’n beetje voor de deur en de avonden die weer langer worden en de dagen korter krijg je steeds meer zin in een beker warme chocolademelk. Je kan dit doen met poeder uit zakjes of gewoon met de twee basisingrediënten: chocolademelk en volle melk met de chocosticks van Chocxx.

Met de chocosticks van Chocxx maak je met warme melk en een stokje met een blokje chocolade de ultieme chocolademelk. Laat de Chocxx al roerende smelten in de warme melk.

Chocxx is verkrijgbaar in de smaken melk en puur. Het is een blokje Callebaut chocolade met een zachte pralinevulling. Chocxx bevat geen kunstmatige smaak- en kleur-stoffen. De adviesprijs voor 4 chocosticks is 2,99.


Één reactie op “Chocxx Chocosticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining