Boodschappen September 2010

Boodschappen September 2010De nieuwe Boodschappen ligt weer in de winkel, een nummer met onder andere aardappel inspiratie en recepten met mosselen.

Het menu van deze maand is, om nog een beetje in vakantiesferen te blijven, Frans met een salade met bospaddenstoelen en gekonfijte sjalotjes, kalfsoester met mosterdsaus en gestoofde prei, Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney en een citroentartelette met merengue. Daarnaast veel recepten met mosselen in de hoofdrol, worden er een aantal recepten met aardappel als hoofingrediënt gemaakt en staan er lekkere soepen op een rij.

Verder komen de groeten uit Elburg en wordt daar lasagne met zalm en courgette gemaakt. In ‘lekker vers’ maakt Sterre hartige appels uit de oven. Omdat school weer begonnen is, allerlei lekkers voor in de broodtrommel en worden er nog een aantal vakantieherinneringen opgehaald in de vorm van recepten.

Dit en meer lees je in de Boodschappen van september. Boodschappen is gratis af te halen bij verschillende supermarkten.


Één reactie op “Boodschappen September 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining