Boodschappen September 2010

Boodschappen September 2010De nieuwe Boodschappen ligt weer in de winkel, een nummer met onder andere aardappel inspiratie en recepten met mosselen.

Het menu van deze maand is, om nog een beetje in vakantiesferen te blijven, Frans met een salade met bospaddenstoelen en gekonfijte sjalotjes, kalfsoester met mosterdsaus en gestoofde prei, Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney en een citroentartelette met merengue. Daarnaast veel recepten met mosselen in de hoofdrol, worden er een aantal recepten met aardappel als hoofingrediƫnt gemaakt en staan er lekkere soepen op een rij.

Verder komen de groeten uit Elburg en wordt daar lasagne met zalm en courgette gemaakt. In ‘lekker vers’ maakt Sterre hartige appels uit de oven. Omdat school weer begonnen is, allerlei lekkers voor in de broodtrommel en worden er nog een aantal vakantieherinneringen opgehaald in de vorm van recepten.

Dit en meer lees je in de Boodschappen van september. Boodschappen is gratis af te halen bij verschillende supermarkten.


1 reactie op “Boodschappen September 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining