Allerhande 08/2010

Allerhande 8-2010Deze keer staat de Allerhande in het teken van voordelig Italiaans met onder andere een Siciliaans buitendiner, variaties met pasta en wat je allemaal kan doen met één grote pan tomatensaus.

In ‘proef het seizoen’ recepten met als hoofdingrediënt tomaat, inclusief een kort interview met de romatomatenteler van Albert Heijn. In de kinderkeuken wordt er met balletjes gekookt en verteld Willie Overtoom aan Gijs dat zijn favoriete gerecht een lasagne is met prei, spinazie en spek. De klassieker van deze maand is, om in Italiaanse sferen te blijven, de spaghetti carbonara, zonder room.

Dit en meer lees je in de Allerhande. Allerhande is gratis te krijgen bij de Albert Heijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining