Tefal Magazijnverkoop

Soms is het wel handig om de plaatselijke huis-aan-huis kranten in de gaten te houden. Zo kwam ik er vrijdag achter dat er afgelopen zaterdag een magazijnverkoop bij Tefal was. Iets waarover Tefal geen grote ruchtbaarheid aan heeft gegeven, je moest het eigenlijk net toevallig hebben gelezen.

Die zaterdag ben ik dan ook naar de magazijnverkoop gegaan, heel veel pannen, elektrische apparatuur en keukenhulpjes stonden in een grote hal opgesteld. Het was ook lekker druk, niet te druk maar precies goed om over al goed bij te komen. Zelf was ik op zoek naar een hapjespan, doordat ik op keramisch kook bakken mijn anti-aanbakpannen toch redelijk snel aan (tenminste ik denk dat het daardoor komt). Al snel had ik een hapjespan uit de performance serie gevonden, maar ook wat meer zoals een frambozen-rode Jamie at Home lage gietijzeren pan, 2 flexibele bakvormen en zo’n strijkijzer met stoomgenerator, die wilde ik al langer en nu kon ik hem voor een redelijk leuke prijs op de kop tikken. Fijn was dat er pinapparaten geregeld waren, zo midden op een industrieterrein kan je natuurlijk niet zomaar geld uit de muur trekken. Bij de uitgang lagen er nog kookboekjes met wat leuke recepten. Kortom leuk, mogen ze vaker doen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining