Tefal Magazijnverkoop

Soms is het wel handig om de plaatselijke huis-aan-huis kranten in de gaten te houden. Zo kwam ik er vrijdag achter dat er afgelopen zaterdag een magazijnverkoop bij Tefal was. Iets waarover Tefal geen grote ruchtbaarheid aan heeft gegeven, je moest het eigenlijk net toevallig hebben gelezen.

Die zaterdag ben ik dan ook naar de magazijnverkoop gegaan, heel veel pannen, elektrische apparatuur en keukenhulpjes stonden in een grote hal opgesteld. Het was ook lekker druk, niet te druk maar precies goed om over al goed bij te komen. Zelf was ik op zoek naar een hapjespan, doordat ik op keramisch kook bakken mijn anti-aanbakpannen toch redelijk snel aan (tenminste ik denk dat het daardoor komt). Al snel had ik een hapjespan uit de performance serie gevonden, maar ook wat meer zoals een frambozen-rode Jamie at Home lage gietijzeren pan, 2 flexibele bakvormen en zo’n strijkijzer met stoomgenerator, die wilde ik al langer en nu kon ik hem voor een redelijk leuke prijs op de kop tikken. Fijn was dat er pinapparaten geregeld waren, zo midden op een industrieterrein kan je natuurlijk niet zomaar geld uit de muur trekken. Bij de uitgang lagen er nog kookboekjes met wat leuke recepten. Kortom leuk, mogen ze vaker doen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining