SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig

SOS Piet Kinderlijk EenvoudigIn dit deel van de serie SOS Piet, die verkrijgbaar was samen met de krant Het Laatste Nieuws, speciaal met gerechten die elk kind wel zou lusten en dat op een kinderlijk eenvoudige manier gebracht dat kinderen het bijna zelf kunnen maken.

Zo leer je zelf je eigen chocoladepasta maken, hoe je zelf in een handomdraai worstenbroodjes maakt en hoe je balletjes in tomatensaus nu precies maakt. Alles wordt in duidelijke stappen geschreven en in beeld gebracht en er is een foto van het eindresultaat. De punten die echt van belang zijn tijdens het maken van een recept worden aan het eind van het recept nogmaals herhaald, maar ook wat er fout kan gaan bij de recepten staat er bij (wat uiteraard niet gebeurt als je de recepten van Piet Huysentruyt goed opvolgt).

Kortom SOS Piet op zijn best in SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig.

Titel: SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 541366084831105


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining