Positieve Dingen Dagboekje

Soms kan een dag zo’n sleur worden, of ja depri, chagrijnig dat je er zelf ook negatief van wordt. Eigenlijk hoor je dat soort dingen op te schrijven en er dan een positieve draai er aan te geven. Maar dat is moeilijk, en ook gewoon een heel verhaal schrijven aan een dagboek is knap lastig.

Wat veel leuker is is positieve punten van de dag op te schrijven. Dat kan zijn van de zon schijnt lekker, de planten zitten vol knop of gewoon iets raars wat er gebeurt is en wat je bij blijft. Gewoon een paar punten per dag, en dan ook eigenlijk wel elke dag. Soms kan je maar zinnen blijven verzinnen wat positief is geweest en soms heb je aan één zin genoeg omdat er gewoon weinig positiefs gebeurt is.

Zelf ben ik een kleine maand er mee bezig, soms is het lastig om iets positiefs te vinden en soms kan je maar blijven doorgaan. Eigenlijk best grappig dus. Een dagboek in een paar positieve zinnen per dag, gewoon in een notitieboekje.

Mijn positieve dingen dagboekje heb ik gemaakt van een A5 Collegeblok en leuke illustraties van internet. Wat fröbelen en mijn positieve dingen dagboekje was helemaal van mij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Eten & kookboeken (468x60)