Good To Know Recipes Mei 2010

Good To Know Recipes Mei 2010Een nieuw Brits kookmagazine ‘Good To Know Recipes‘, een magazine met goedkope, snelle en makkelijke recepten, die ook nog gezond en lekker zijn. Het magazine heeft daarnaast ook een site met nog meer recepten en video’s van recepten uit het magazine zelf waarin je de stappen nog beter kan volgen.

In dit nummer de recepten van 4 favoriete MasterChef puddings, een voorproefje uit het MasterChef Cookbook, 10 manieren met kaas en van alles met spinazie. Verder hoe maak je binnen een half uur de lekkerste muffins, krijg je een voorproefje uit het boek bake & decorate van Fiona Cairns en staan de lekkerste lentesoepjes op een rij.

Good To Know Recipes is een leuk nieuw kookmagazine met makkelijke recepten die iedereen kan maken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining