Mini Proeven 17

Mini Proeven 17 Ajuin & CoMini Proeven is een extra uitgave van het Vlaamse magazine Libelle. Mini Proeven is alweer bij deel 17 aanbeland en dit deel staat helemaal in het teken van de ajuin (oftewel de ui). Je vindt maar liefst 30 recepten in dit boekje, ingedeeld in ‘aperitiefhapjes’, ‘voor- of lunchgerechten’, ‘hoofdgerechten’, ‘bijgerechten’ en ‘tussendoortjes’. Met ui en alles wat er familie van is kan je veel doen, van bijvoorbeeld een hartige taart, gevulde ui tot een heerlijke bouillon met zoete ui. Mini-proeven zat in een pakket met de Vlaamse Libelle voor 1 euro extra.

Klik hier voor een voorproefje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining