Libelle Proeven

Libelle Proeven juni 2009Een zomers nummer van Libelle Proeven deze keer, met de bbq-toppers, no nonsense grillgerechten, geraffineerde zomersoepjes en bijzondere kersendesserts. Verder maak je eigen happy hour met zomerse drankjes en heerlijke fingerfood gerechtjes, allerlei recepten met versgedopte erwten en verborgen verleiders, recepten met fruit. Daarnaast gaat Libelle Proeven op snoepreis door Parijs en vindt daar de lekkerste culinaire adressen, wordt er een kijkje genomen bij Bakkerij Hoebeke in Geraardsbergen om te zien hoe een authentieke mattentaart gemaakt wordt en geeft Kwinten de Paepe van restaurant Trente zijn geheimen prijs in meesterwerk. Leuk om te lezen is het item over de lekkerste baan van de wereld: restaurantcriticus. Dit en nog veel meer lees je in Libelle Proeven!

Neem hieronder een voorproefje in deze Libelle Proeven


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining