Libelle Proeven

Libelle Proeven juni 2009Een zomers nummer van Libelle Proeven deze keer, met de bbq-toppers, no nonsense grillgerechten, geraffineerde zomersoepjes en bijzondere kersendesserts. Verder maak je eigen happy hour met zomerse drankjes en heerlijke fingerfood gerechtjes, allerlei recepten met versgedopte erwten en verborgen verleiders, recepten met fruit. Daarnaast gaat Libelle Proeven op snoepreis door Parijs en vindt daar de lekkerste culinaire adressen, wordt er een kijkje genomen bij Bakkerij Hoebeke in Geraardsbergen om te zien hoe een authentieke mattentaart gemaakt wordt en geeft Kwinten de Paepe van restaurant Trente zijn geheimen prijs in meesterwerk. Leuk om te lezen is het item over de lekkerste baan van de wereld: restaurantcriticus. Dit en nog veel meer lees je in Libelle Proeven!

Neem hieronder een voorproefje in deze Libelle Proeven


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining