Zoete Verleidingen door Lonny Gerungan

Zoete verleidingenHet tweede boek wat tv-kok Lonny Gerungan heeft uitgebracht is het boek ‘Zoete Verleidingen – cakes en koekjes uit de keuken van mijn vader’. Met de recepten in ‘Zoete Verleidingen’ heeft Lonny bijzondere herinneringen. Het boek is ingedeeld in ‘koken’, ‘stomen’, ‘bakken’, ‘frituren’ en ‘dranken en smoothies’. Net als ‘Hartige Verrassingen’ eindigt ook dit boek met een uitgebreide uitleg over de gebruikte ingrediënten. Naast de foto’s van de gerechten, die je het water in de mond doen lopen, zie je ook foto’s uit het geboorteland van Lonny. Naast onder andere Klepon (rijstebloemballetjes gevuld met palmsuiker), Bah Pao (gestoomde gevulde broodjes) en Onde Onde (koekjes gevuld met mungbonenpuree) vind je in Zoete Verleidingen ook het recept voor een authentieke spekkoek! Een leuk boek voor als je eens iets verrassend wilt serveren!

Titel: Zoete Verleidingen
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789059562776
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining