Zoete Verleidingen door Lonny Gerungan

Zoete verleidingenHet tweede boek wat tv-kok Lonny Gerungan heeft uitgebracht is het boek ‘Zoete Verleidingen – cakes en koekjes uit de keuken van mijn vader’. Met de recepten in ‘Zoete Verleidingen’ heeft Lonny bijzondere herinneringen. Het boek is ingedeeld in ‘koken’, ‘stomen’, ‘bakken’, ‘frituren’ en ‘dranken en smoothies’. Net als ‘Hartige Verrassingen’ eindigt ook dit boek met een uitgebreide uitleg over de gebruikte ingrediënten. Naast de foto’s van de gerechten, die je het water in de mond doen lopen, zie je ook foto’s uit het geboorteland van Lonny. Naast onder andere Klepon (rijstebloemballetjes gevuld met palmsuiker), Bah Pao (gestoomde gevulde broodjes) en Onde Onde (koekjes gevuld met mungbonenpuree) vind je in Zoete Verleidingen ook het recept voor een authentieke spekkoek! Een leuk boek voor als je eens iets verrassend wilt serveren!

Titel: Zoete Verleidingen
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789059562776
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining