Kookboek Winnen!

ReismenuNog even en het is al weer vakantietijd. Reizen en ‘anders’ eten horen er dan weer helemaal bij. Om alvast in de vakantie te komen mag Brutsellog namens Keurslager, Party & Catering Service Harzevoort het kook-, reis- en leesboek Reismenu van Cor Hospes weggeven. Reismenu bevat verhalen en foto’s van de reizen die Cor Hospes de afgelopen jaren heeft gemaakt voor verschillende tijdschriften. Verhalen, foto’s en recepten (met wijnadvies) wisselen elkaar af. Wil je eerst even het boek inkijken voordat je mee doet? Klik hier voor het inkijkexemplaar bij de uitgever.

Wat moet je doen om Reismenu te winnen? Niet veel! Plaats bij dit artikel een reactie en je doet al mee. De winnaar van reismenu wordt bekend gemaakt op 1 juli en krijgt per email bericht!


24 reacties op “Kookboek Winnen!

  1. Er is aan alles gedacht wat en voor wie het goed en lekker zal zijn. Het zou mij zelfs nog meer verrassen als alleen de inkijk, die ik nu krijg.

  2. Het boek lokt me erg aan .
    Heerlijke gerechten en dan ook nog voorzien van reisverhalen en foto’s , al die dingen waar ik ook zo van hou.
    Ik ben benieuwd !

  3. lijkt me een erg leuk boek is een keer wat anders als een standaard kookboek misschien probeer ik dan ook eens iets nieuwes uit

  4. Wel, als de auteur wil signeren met: “Voor het ei van Aruba!”? Dan leg ik ‘t persoonlijk onder de kerstboom van een nazaat uit Willemstad. Ik hoor reeds de implosie van de kerstballen. “O, o!” al gniffelend lurkend aan een inktzwarte espresso. -Reismenu, verhalen in gerechten- bekoort nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining