Kookboek Winnen!

ReismenuNog even en het is al weer vakantietijd. Reizen en ‘anders’ eten horen er dan weer helemaal bij. Om alvast in de vakantie te komen mag Brutsellog namens Keurslager, Party & Catering Service Harzevoort het kook-, reis- en leesboek Reismenu van Cor Hospes weggeven. Reismenu bevat verhalen en foto’s van de reizen die Cor Hospes de afgelopen jaren heeft gemaakt voor verschillende tijdschriften. Verhalen, foto’s en recepten (met wijnadvies) wisselen elkaar af. Wil je eerst even het boek inkijken voordat je mee doet? Klik hier voor het inkijkexemplaar bij de uitgever.

Wat moet je doen om Reismenu te winnen? Niet veel! Plaats bij dit artikel een reactie en je doet al mee. De winnaar van reismenu wordt bekend gemaakt op 1 juli en krijgt per email bericht!


24 reacties op “Kookboek Winnen!

  1. Er is aan alles gedacht wat en voor wie het goed en lekker zal zijn. Het zou mij zelfs nog meer verrassen als alleen de inkijk, die ik nu krijg.

  2. Het boek lokt me erg aan .
    Heerlijke gerechten en dan ook nog voorzien van reisverhalen en foto’s , al die dingen waar ik ook zo van hou.
    Ik ben benieuwd !

  3. lijkt me een erg leuk boek is een keer wat anders als een standaard kookboek misschien probeer ik dan ook eens iets nieuwes uit

  4. Wel, als de auteur wil signeren met: “Voor het ei van Aruba!”? Dan leg ik ‘t persoonlijk onder de kerstboom van een nazaat uit Willemstad. Ik hoor reeds de implosie van de kerstballen. “O, o!” al gniffelend lurkend aan een inktzwarte espresso. -Reismenu, verhalen in gerechten- bekoort nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining