Steak door Fiona Beckett

Steak Fiona BeckettHoe bereid je de perfecte biefstuk? Deze vraag wordt opgelost door dit kookboekje van Fiona Beckett ‘Steak’. Het boekje begint eerst over de kwaliteitsbiefstuk en wat de basis is van biefstuk bereiden. Vervolgens beginnen de recepten ‘klassiekers’, ‘eigentijdse biefstuk’, ‘brood & wraps’, ‘voor erbij’, ‘sauzen en salsa’s’ en ‘boters voor bij de biefstuk’. Van elk recept vind je een foto van het eindresultaat. ‘Steak’ is een leuk kookboekje met allerlei variaties op biefstuk die makkelijk door iedereen te maken zijn door de duidelijke stap voor stap recepten in dit boek.

Titel: Steak
Auteur: Fiona Beckett
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2007


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining