Easy Food Maart 2009

Easy Food 41Easy Food is een Iers kookmagazine wat maandelijks verschijnt. Zoals de naam al zegt allemaal makkelijke recepten die niet kunnen mislukken. In dit nummer recepten met mint als hoofdingrediënt, het budget weekmenu, laat je kinderen ‘macaroni met kaas’ maken, recepten voor diabetici en tonijn in de hoofdrol. De special in deze Easy Food is traditioneel Ierse gerechten zoals ‘Shamrock pancakes’, gembercake en ‘Colcannon’. Een leuk kookmagazine met 90 makkelijke recepten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining